Frigarui de vita cu legume din: carne de vita, otet balsamic, ulei de masline, sos worcestershire, usturoi, sare, piper, arde grasi, ceapa rosie, ciuperci, otet balsamic, orez.
Ingrediente:
2 kg carne de vita
⅓ ceasca otet balsamic
1 lingura ulei de masline
½ lingurita sos worcestershire
2 catei de usturoi, tocat
1 lingurita de sare
piper
2 ardei grasi
1 ceapa rosie
250gr ciuperci
2 linguri otet balsamic
1 lingura ulei de masline
orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Se taie carnea de vita cuburi.
Intr-un castron mic combinati ⅓ cana de otet balsamic, 1 lingura ulei de masline, ½ lingurita sos worcestershire, 2 catei de usturoi tocat, ½ lingurita de sare si piper negru proaspat macinat.
toarna sosul intr-o punga care se inchide ermetic. adauga cuburi de carne de vita si marinati timp de cel putin o ora.
Taiati ciupercile, se pun intr-un castron si se presara cu restul de otet balsamic, 1 lingura de ulei de masline, un varf de cutit de sare si piper. Dati la frigider.
Taiati ardeiul si ceapa rosie bucati. Preincalziti gratarul. Infigeti carnea si legumele pe betele de frigarui.
Adaugati frigaruile si rumeniti pe toate partile. Serviti frigaruile calde pe pat de orez.
Frigarui de vita si gasca din: muschi de vita, piept de gasca, sare, piper, cimbru, ceapă, salate, ulei, marar, ou, mustar, lamaie. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de vită 450 g piept de gâscă sare piper cimbru 2 fire de ceapă verde 2 salate verzi 100 ml ulei mărar verde 2 ouă 1 lingunţă cu muştar zeamă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata bine, bravo!