Friptură de porc cu dressing de muştar si miere din: carne de porc, piper, mustar iute, miere, ulei, cartofi, arpagic, vin alb, rosii, piper cayenne, foi de dafin, sare. Ingrediente: 800 g carne de porc fara os, usor afumata piper 2 linguri mustar iute 2 linguri miere 3 linguri ulei 500 g cartofi noi 250 […]
Friptura de porc in forma de spic din: muschi de porc, piper, slaninta, sare, usturoi, ulei. Ingrediente: 4 bucati muschi de porc sau 4 bucati de carne, mai grasa, dupa preferinta, lungi de circa 15 cm piper slaninita sare 4-5 catei de usturoi ulei Mod de preparare: Speli carnea şi o aranjezi astfel: Fiiecare […]
Friptură de porc cu garnitură de ţelină din: muschi de porc, usturoi, seminte de fenicul, oregano, maghiran, ulei de masline, suc de lamaie, sunca impanata, ceapa, radacina de telina, vin rosu. Ingrediente: 900 g muschi de porc 6 catei de usturoi 1 lingurita seminte de fenicul 1 lingura oregano uscat 1 lingurita maghiran uscat 5 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce-mi place cum a iesit
Si mie mi place friptura de porc