Reteta zilei: Friptura de vita cu sos de rosii
PrinteazaFriptura de vita cu sos de rosii din: ceapa rosie, ardei gras, usturoi, carne tocata de vita, patrunjel, oregano, busuioc, branza ricotta, parmezan, pesmet, rosii.
Ingrediente:
- 1/2 ceapa rosie, tocata
- 1 ardei gras rosu, cuburi
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 kg de carne tocata de vita
- 1 lingurita patrunjel uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 lingura busuioc proaspat, tocat
- 1/2 cana branza ricotta
- 1/4 ceasca parmezan
- 1/4 ceasca pesmet
- 1 cana de rosii
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. Puneti primele 10 ingrediente intr-un bol mare. Se amestecă pentru a se combina apoi puneti intr-o forma in care coaceti paine. Dati la cuptor si coaceti pentru 25 de minute.
Scoateti friptura din cuptor, scurgeti sucul si raspanditi sos de rosii. Dati inapoi la cuptor si coaceti inca 15 minute.
Friptura de vita cu sos de rosii
Pofta buna!
Cam multa carne. M-ai ales ca-i carne tocata, nu ma intelege gresit, arata bine, dar nu cred ca-i buna!
lasa ca e buna si carnea, vreau si eu din friptura asta!