Reteta zilei: Friptura de vita cu sos de rosii

Printeaza

Friptura de vita cu sos de rosii din: ceapa rosie, ardei gras, usturoi, carne tocata de vita, patrunjel, oregano, busuioc, branza ricotta, parmezan, pesmet, rosii.

Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

 

Ingrediente:

  • 1/2 ceapa rosie, tocata
  • 1 ardei gras rosu, cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 kg de carne tocata de vita
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 cana branza ricotta
  • 1/4 ceasca parmezan
  • 1/4 ceasca pesmet
  • 1 cana de rosii

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Puneti primele 10 ingrediente intr-un bol mare. Se amestecă pentru a se combina apoi puneti intr-o forma in care coaceti paine. Dati la cuptor si coaceti pentru 25 de minute.

Friptura de vita cu sos de rosii

Scoateti friptura din cuptor, scurgeti sucul si raspanditi sos de rosii. Dati inapoi la cuptor si coaceti inca 15 minute.

Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Cam multa carne. M-ai ales ca-i carne tocata, nu ma intelege gresit, arata bine, dar nu cred ca-i buna!

  2. lasa ca e buna si carnea, vreau si eu din friptura asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.