O reteta simpla si delicioasa din carne de miel, pesmet, sare cu aroma de usturoi, amestec de provence, piper, usturoi, flori uscae de levantica, ulei de masline, unt, vin rosu si mustar de dijon. Ingrediente: 500 g carne de miel 1 cana pesmet 1/2 lingurita sare cu aroma de usturoi 1 lingura amestec de provence […]
Friptura de miel aromatizata din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pulpa de miel fără os 5 căţei usturoi 2 crengute rozmarin coaja unei lămâi 4-5 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea scoasă de la frigider cu o oră înainte de gătire se curăţă bine de toate […]
Friptura de miel cu ghimbir din: pulpe de miel, scortisoara, curcuma, ghimbir, piper cayenne, coriandru, cardamom si ulei de masline. Ingrediente 1.5 kg pulpa de miel dezosata 1 lingurița scorțișoara 2 lingurite curcuma ½ lingurita ghimbir ½ lingurita piper cayenne 2 lingurite de coriandru 1 lingura cardamon 1 lingura ulei de masline salata de cușcuș și […]
Friptura frageda de miel din: pulpa de miel usturoi, rozmarin, ulei, ceapa, morcovi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de miel fără os o căpăţână usturoi 5 fire rozmarin 2 linguri ulei o ceapă 2 morcovi 150 ml vin roşu 800 ml supă sare piper boabe Mod de preparare: Se fac incizii în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ca bine mai arata friptura de miel
Buna rau friptura de miel
Big like pentru friptura asta
Imi place la nebunie reteta asta