Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez din: faina, sare, piper, praf de usturoi, friptura de porc, ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii, sos de soia, taitei de orez.
Ingrediente:
⅓ cana faina
1 lingurita de sare
¼ lingurita de piper
1 lingurita praf de usturoi
1 bucata friptura de porc, taiata bucati
1 ceapa feliata
1 ardei gras verde, feliat
200-300gr ciuperci proaspete, feliate
1 cutie rosii cubulete
3 linguri de sos de soia
Taitei de orez, fierti al dente
Mod de preparare:
Intr-o punga care se inchide etans adaugati faina, sare , piper si praf de usturoi.
Se adauga carnea si se agita bine.
Adaugati carnea intr-o cratita, apoi adaugati ardei gras , ceapa , ciuperci și apoi se toarna roșiile și sos de soia.
Gatiti la foc mic 3-4 ore. Serviti pe pat de taitei de orez.
Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez
Friptură de porc cu sos de ardei şi taiţei din: friptura de porc, sare, piper macinat, ulei de masline, unt, taitei, ceapa, usturoi, ulei de masline, ardei grasi, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 4 felii de friptura de porc (circa 160 g fiecare) sare piper macinat 1 lingura ulei de masline 1 lingura […]
Friptura de porc cu salvie si paste din: taitei lati, sare, piper, mascarpone, rosii, praz, ciuperci pleurotus, ulei de masline, dovlecel, suc de lamaie, fileuri de porc, frunze de salvie, faina si marsala. Ingrediente: 250 g taitei lati sare piper 3 linguri mascarpone 4-5 rosii 1 fir praz 200 g ciuperci pleurotus 6 linguri ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte buna friptura de porc