ulei, muschiulet de porc, lamai, zahar, sos de soia, sos picant, ciuperci, porumb, ardei, morcov, taietei, ulei de susan. Ingrediente: 1/2 lingură ulei de floarea soarelui 1 muşchiuleţ de porc, circa 500 g, tăiat bucăţi zeama şi coaja răzuită de la 2 lămâi 50 g zahăr 2 1/2 linguri […]
Reteta zilei: Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie
PrinteazaFriptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie din: friptura de porc, ulei de masline, otet balsamic, mustar de dijon, nuci, rozmarin, sare, piper, usturoi, sote de ceapa rosie, sos pesto.
Ingrediente:
- 1 bucata friptura de porc
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri otet balsamic
- 1 lingura mustar de Dijon
- 1/2 cana nuci
- 2 lingurite rozmarin uscat
- 1 lingura de sare
- 1 lingura piper negru
- 4 catei de usturoi (zdrobit)
- salata, sote de ceapa rosie si sos pesto pentru servire
Mod de preparere:
Eliminati toata grasimea existenta pe bucata de carne.
Amestecati ulei de măsline, otet balsamic si mustar intr-un castron mic.
Intr- un blender combinati nuci, rozmarin, sare, piper si usturoi si procesati pana la omogenizare.
Dati carnea cu amescurile de condimente si ulei.
Incalziti gratarul, puneti carnea si gatiti la foc mic 45 minute.
La fiecare 10-15 minute intoarceti carnea.
Transferati pe un platou de servire, lasati sa se odihneasca, feliati si serviti cu salata, sote de ceapa rosie si sos pesto.
Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie
Pofta buna!
pulpa de porc, slanina, cascaval, usturoi, sare, boia, piper, smantana. Ingrediente: 1 pulpă 200 g slănină afumată 200 g caşcaval ras usturoi sare boia dulce de ardei piper 1 cană cu smântână Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe, desfaceţi-o de pe os, bateţi-o puţin cu lama cuţitului, […]
Pofta buna!
Ca bine mai arata!
Vreau si eu!