Steak de Porc cu Chutney de Prune din: steakuri de porc, sare, piper, prune uscate, ceapa rosie, usturoi, otet de mere, zahar brun, scortisoara, anason, sare, piper, orez. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea profundă a steak-ului de porc cu dulceața complexă a chutney-ului de prune, creând un festin culinar memorabil. Această combinație este ideală […]
Reteta zilei: Friptura de porc la gratar cu sote de legume
PrinteazaFriptura de porc la gratar cu sote de legume din: fripturi de porc, sare, piper, usturoi granulat, bere, sos barbeque, sote de legume.
Poate te intereseaza si:
- Friptura de porc cu sos de rosii picant
- Friptura de porc cu bureti si sos de salvie
- Friptura de porc la cuptor cu ananas si scortisoara
Ingrediente:
- 4 fripturi de porc
- 3 linguri de sare
- 1 1/2 linguri piper proaspăt măcinat
- 2 lingurite usturoi granulat
- 450ml bere
- 500ml sos barbeque
- sote de legume, pentru servire
Mod de preparare:
Combinati sare, piper si usturoi într-un castron mic și se amestecă bine.
Asezonati fripturile pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dati la frigider cel puțin trei ore.
Incalziti gratarul, rumeniti fripturile pe fiecare parte.
Între timp, combinati berea și sosul într-un castron mare si amestecati pentru a se combina.
Puneti fripturile intr-un recipient de aluminiu si acoperiti cu amestecul de sos si bere.
Asezati recipientele pe gratar si rumeniti pana cand sosul se absoarbe.
Scoateti din recipiente si mai rumeniti cate 2 minute pe fiecare parte.
Lasati sa se odihneasca si serviti cu sote de legume.
Friptura de porc la gratar cu sote de legume
Pofta buna!
Steak de Porc cu Chutney de Prune
Arata bine friptura