Friptura de porc cu rozmarin si sote de ceapa rosie din: ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare, piper, friptura de porc, ceapa rosie.
Ingrediente:
2 linguri de ulei de masline plus 1 lingurita
4 lingurite rozmarin proaspat, tocat
1 lingurita mustar
½ lingurita praf de usturoi
2 lingurite de sare
1 lingurita de piper
2 fripturi de porc
1 ceapa rosie taiata felii groase
Mod de preparare:
Spalati bine carnea si uscati cu un prosop de hartie, incingeti bine gratarul.
Intr-un castron mic combinati 2 linguri ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare si piper pentru a face o pasta.
Frecati fripturile cu pasta pe ambele parti.
Puneti fripturile pe gratar si gatiti cate 2-4 minute pe fiecare parte.
Transferati pe un platou si lasati sa se odihneasca cel puțin 10 minute, apoi taiati fasii subtiri.
Periati partea de sus a ceapei cu restul de ulei de masline.
Puneti in tigaie, adaugati carnea si gatiti aproximativ 4-6 minute.
Serviti imedait.
Friptura de porc cu rozmarin si sote de ceapa rosie
Friptura de porc cu sos de mere si busuioc din: antricot, sare, piper, mere, miere, rosii, zahar, busuioc, cimbru, ulei. Ingrediente: 6 felii de antricot cu os sare piper 4-5 mere acrişoare 2 roşii 3 linguri cu zahăr busuioc tocat cimbru 1 lingură cu miere ulei 1 cană cu apă Mod de preparare: Spălaţi […]
Friptura din carne de porc la tava din: carne de porc, untura, usturoi, piper, sare. Ingrediente: 1 kg carne de porc (o bucată de pulpă, antricot, cotlet netranşat) 3 linguri untură (ulei) 10-12 căţei de usturoi piper boabe sare Mod de preparare: Carnea se spală, se curătă de pieliţe, se împănează cu usturoiul, apoi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Buna friptura de porc!