Friptură de porc cu sumac din: cotlet de porc, cartofi, ceapa, rosii cherry, sumac, piper rosu, ulei si sare. Ingrediente: 1 cotlet de porc 1 kg cartofi 2 cepe 10 rosii cherry 1 lingurita cu sumac piper rosu ulei sare Mod de preparare: Pune şase linguri cu ulei într-o tigaie, taie cotletul în felii […]
Friptura gustoasa de porc marinata din: patrunjel, tarhon, usturoi, coaja de lamaie, fileuri de ansoa, ulei de masline si pulpa de porc. Ingrediente: 1 legatura de patrunjel, doar frunzele cateva fire de tarhon (frunzele) 3 catei de usturoi, curatati coaja rasa de la 2 lamai 3 fileuri de ansoa in ulei 3 linguri ulei de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
+10 pentru reteta asta
De ce as pune struguri langa o friptura de porc?
Ca sa fii excentric 🙂
Fuuuu, si mie-mi ploua in gura