Friptura de vita cu ceapa si coriandru din: carne de vita, chili, sare, ulei de cocos, ceapa, pasta de tomate, usturoi, sos, supa de pui, sos de peste, coriandru, ridichi.
Ingrediente:
2 ½ kg carne de vita fara os, cuburi
1 lingura praf de chili
1 ½ lingurita sare
1 lingura de ulei de nuca de cocos
1 ceapa, felii subtiri
1 lingura pasta de tomate
6 catei de usturoi, curatati
½ ceasca sos, dupa preferinta
½ cana supa de pui
½ lingurita sos de peste
½ ceasca coriandru
2 ridichi, felii subtiri
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 150 C.
Intr-un castron mare, se combina carnea de vita, praf de chili si sare.
Amestecati bine.
Incalziti uleiul la foc mediu intr-o cratita.
Adaugati ceapa si sotati cateva minute.
Se adauga pasta de tomate si se gateste inca 30 de secunde.
Adaugati usturoi. Apoi adaugati carnea de vita.
Turnati sosul, supa si sos de peste si se aduce la fierbere.
Friptura de vita la gratar cu sparanghel din: friptura de vita, scortisoara, cuisoare, seminte de anason, cardamom, bourbon, smantana, sare, piper, miere, sparanghel,ulei de masline. Ingrediente: 1 buc friptura de vita 1 baton de scortisoara 2 linguri de cuisoare 2 linguri seminte de anason 5-6 pastai de cardamom 90ml bourbon 1 ceasca smantana Sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.