Tigaie picanta de vita din: carne de vita, sparanghel, ghimbir, usturoi, ulei, ceapa verde, ardei iute, sos de soia. Ingrediente: 1 kg carne de vita, pentru friptura 1 legatura sparanghel 1 bucatica ghimbir, tocat 2 catei de usturoi tocat 2 linguri ulei 3 fire ceapa verde tocata 1 ardei iute jalapeno, feliat 3 linguri de […]
Reteta zilei: Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii
PrinteazaFriptura de vita cu ceapa si sos de rosii din: friptura de vita, condimente, piper negru, ulei de masline, ceapa, supa de vita, otet balsamic si sos de rosii.
Ingrediente:
- 3-4 friptura de vita
- 1-2 linguri condimente pentru carne de vita
- piper negru dupa gust
- 1-2 linguri ulei de masline
- 2-3 cepe, curatate si taiate felii groase
- 1 cana supa de vita
- 1/2 cana de otet balsamic
- 1/2 cana sos de rosii
Mod de preparare:
Indeparteaza grasimea de pe carnea de vita. Frecati carnea bine cu condimente și piper negru.
Incalziti ulei in tigaie si rumeniti carnea pe ambele parti. Incalziti intr-o oala potrivita supa de vita, adaugati otetul balsamic si sosul de rosii.
Puneti ceapa in partea de jos a unei cratite, adaugati carnea, incorporati amestecul de supa si lasati la foc mic 6-8 ore.
Scoateți carnea din cratita și acoperiti cu folie pentru a se menține calda.
Scurgeti lichidul si incercati sa eliminati pe cat posibil grasimea.
Gatiti din nou pana se mai reduce. Se servește cu sos de carne și ceapa.
Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Tigaie picanta de vita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de vita
Imi place mult friptura
Arata bine friptura
Foarte buna friptura de vita, imi place mult