Friptură de Porc Glazurată cu Ananas din: carne de porc, ananas, sos de soia, miere, usturoi, ghimbir, ananas, sare, piper. Perfectă pentru o cină în familie sau un eveniment festiv, această friptură de porc promite să fie vedeta mesei. Află cum să o pregătești pas cu pas pentru a impresiona cu o prezentare demnă de […]
Reteta zilei: Friptura de vita la gratar cu sos aromat
PrinteazaFriptura de vita la gratar cu sos aromat din: patrunjel, oregano, ceapa, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, otet de vin rosu, fulgi de chili, sare, vita.
Poate te intereseaza si Friptura de vita la gratar
Ingrediente:
- 1 cană patrunjel
- 2 linguri de oregano tocat mărunt sau 2 lingurite oregano uscat
- ¼ ceapa, tocată
- 3-4 usturoi, tocat
- ½ cana ulei de măsline
- ¼ cană suc de lamaie proaspat stors
- 2 linguri de oțet de vin roșu
- ½ lingurita fulgi de chili
- 1 linguriță sare
- 1 bucata friptura de vita
Mod de preparare:
Într-un bol mic combinati pătrunjel, oregano, ceapa, usturoi, ulei de măsline, suc de lamaie, otet, fulgi chili și sare.
Se amestecă bine si se pune deoparte.
Incălzește grătarul cu capac, asezonati friptura cu sare și piper.
Gatiti friptura la foc mic, pe ambele parti, pana se patrunde.
Feliati carnea de vita si serviti cu sos.
Friptura de vita la gratar cu sos aromat
Pofta buna!
Friptură de Rață cu Vin Roșu din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, rozmarin, vin rosu, fond de carne, unt. Este o rețetă clasică, rafinată, care combină textura fragedă a cărnii de rață cu adâncimea și complexitatea vinului roșu, creând un fel de mâncare bogat și aromat. Aceasta rețetă este ideală […]
Friptură de Gâscă cu Sos de Merișoare
Friptură de Gâscă cu Sos de Merișoare din: gasca, ulei de masline, sare, piper, merisoare, zahar, apa, coaja de portocala, usturoi, miere, sos de soia, ulei de masline, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 1 gâscă întreagă (aproximativ 2 kg) 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper proaspăt măcinat Pentru sosul de merișoare: 200 grame […]
Pofta buna!