Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi din: piept de rata, usturoi, rozmarin, ulei, garnitura de legume. Descoperă o rețetă care transformă carnea de rață într-un festin culinar. Această combinație clasică de arome aduce în prim plan gustul bogat al cărnii de rață, îmbogățit cu parfumul inconfundabil al rozmarinului și picanteria subtilă a usturoiului. Fie […]
Reteta zilei: Friptura de vita inabusita
PrinteazaFriptura de vita inabusita din: friptura de vita, supa de vita, vin rosu, cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi, foi de dafin, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
- 1 friptura de vita
- 1 ceasca supa de vita
- 1/2 cana vin rosu sec
- 3 cartofi
- 2 cani de morcovi, taiati bucati
- 6 tulpini de telina, feliata
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, la foc mediu, frigeti in ulei de masline friptura pe ambele parti.
Transferati intr-o cratita, adaugati supa de vita si vin.
Adaugati legumele, foile de dafin, cimbru, sare, piper si usturoi.
Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 4 ore.
Scoateti carnea si legumele din oala si aruncați usturoiul si foile de dafin.
Serviti friptura calda cu legume si sos.
Friptura de vita inabusita
Pofta buna!
Friptură de Porc Glazurată cu Ananas
Friptură de Porc Glazurată cu Ananas din: carne de porc, ananas, sos de soia, miere, usturoi, ghimbir, ananas, sare, piper. Perfectă pentru o cină în familie sau un eveniment festiv, această friptură de porc promite să fie vedeta mesei. Află cum să o pregătești pas cu pas pentru a impresiona cu o prezentare demnă de […]
Friptura de miel cu piure de cartofi si spanac
Friptura de miel cu piure de cartofi si spanac din: fripturi de miel, pasta de rosii, ardei iuti, cartofi noi, spanac, unt, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o […]
Pofta buna!
Like