Friptura de vita cu nuci de pin din: carne de vita, nuci de pin, orez, garnitura de legume, sos de soia, miere, vin de orez, kivi, ceapa, ghimbir, usturoi, piper, ulei de susan.
Ingrediente:
900g carne de vita
3 linguri nuci de pin, tocate
Orez fiert si garnitura de legume, pentru servire
Ingrediente pentru marinata:
½ cana sos de soia
3 linguri miere
2 linguri vin de orez
1/2 kiwi, ras
1/2 ceapa, tocata
1 lingurita ghimbir proaspat, ras
3 catei de usturoi, tocat
1 lingurita piper
2 linguri ulei de susan
Mod de preparare:
Feliati carnea de vita bucati dreptunghiulare. Adaugati intr-un castron mare.
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele marinata si adaugati in castronul cu carnea.
Lasati la marinat pentru 25-30 de minute.
Intr-o tava puneti folie de aluminiu si bagati in cuptorul preincalzit la 18C, apoi puneti carnea pe raftul de sarma.
Gatiti cate 4 minute pe fiecare parte.
Ungeti carnea cu sucul care se scurge in tava.
Transferati pe un platou si presarati nuci de pin.
Friptura de vita cu sos de mustar si hrean din: carne de vita, usturoi, rozmarin, cimbru, patrunjel, condimente, sare de mare, piper, ulei de masline, hrean, smantana si mustar dijon. Ingrediente: 7-8 bucati carne de vita 4 catei de usturoi 2 linguri de frunze proaspete de rozmarin, tocat fin 2 linguri de frunze proaspete de […]
Friptura de vita la gratar in sos de unt din: vita, ulei, sare, piper, otet, piper, dafin, ceapa, tarhon, ou, unt, piper alb. Ingrediente: 4 fripturi de vita de cate 225g 1 lingura ulei sare și piper negru măcinat Ingrediente pentru sos: 6 linguri otet 12 boabe de piper negru 2 frunze de dafin 2 […]
Friptura de vita cu salata de porumb din: salata verde, coriandru, rosii cherry, porumb, ulei de masline extravirgin, sare de mare, piper negru, cartofi, muschi de vita, usturoi si vinegreta de busuioc. Ingrediente: salata verde proaspătă coriandru, tocat rosii cherry porumb proaspăt 1 ½ linguri de ulei de măsline extra virgin 1 lingurita de […]
Friptura de vita in unt cu usturoi din: fripturi de vita, sare, piper, ulei de masline, unt, praf de usturoi si patrunjel. Ingrediente: 2-4 fripturi de vita sare piper ulei de măsline 1/2 cana de unt 1/2 lingurita praf de usturoi 1 lingurita patrunjel uscat Mod de prepare: Incingeti gratarul cel putin 15 minute. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.