Frittata cu carne de curcan si ciuperci din: carne tocata de curcan, oua, smantana, ceapa, usturoi, ciuperci, spanac, supa de legume, ulei de masline, suc de lamaie, marar, sare, piper, usturoi, ardei iute, condimente, sare, piper. 500gr carne tocata de curcan 7 oua 1/8 cana smantana 1 ceapa, felii subtiri 3 catei de usturoi, […]
Reteta zilei: Fritatta cu carne de vita
PrinteazaFritatta cu carne de vita din: vita, sare, piper, pudra de usturoi, ulei de masline, ceapa, oua, lapte, cheddar.
- 1/2 kg carne tocata de vita
- ¼ lingurița sare
- ¼ lingurița piper
- ¼ lingurița pudra usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă, tocată
- 10 ouă
- 3 linguri de lapte
- 120gr brânză cheddar, rasa
- topping-uri, dupa preferinta
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ungeti o tigaie cu unt si adaugati putin ulei.
Se rumenește carnea de vită cu un praf de sare, piper și usturoi pudră.
Într-o altă tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adaugati ceapa cu un praf de sare și piper. Gatiti 3-4 minute.
Bateți împreună ouăle, laptele, 1/2 din brânză rasă și 1/4 linguriță de piper, sare și usturoi praf.
Distribuiți uniform carnea rumenita pe fundul tigaii, apoi adăugați ceapa.
Se toarnă amestecul de ou si restul de branza.
Se coace timp de 15-20 de minute.
Serviti cu topping, dupa preferinta.
Fritatta cu carne de vita
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Frittata cu carne de curcan si ciuperci
Frittata de curcan
Frittata de curcan din: unt, ulei de masline, rosii, ceapa, piept de curcan, smantan, oua, sare, piper, chilli, brie, patrunjel. Ingrediente: 2 linguri cu unt 2 linguri cu ulei de măsline 250 g roşii cherry 6 cepe verzi, feliate 200 g piept de curcan afumat, tocat 1/2 ceaşcă cu smântână 6 ouă, bătute sare şi […]
Fritatta cu carne, legume si masline
Fritatta cu carne, legume si masline din: carne tocată mixtă (de porc şi de vită), ulei, bulion, usturoi, sare, piper, cartofi, ulei de masline, ceapa, ardei gras rosu, măsline negre, praf de chili, oua, smantana. Ingrediente: 400 g carne tocată mixtă (de porc şi de vită) 1 lingură ulei 1 lingură bulion 1 căţel de usturoi pisat sare, piper Pentru frittata: […]
Pofta buna!