Chili Vegan cu Quinoa – O Explozie de Gust și Nutrienți din: quinoa, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, morcov, boabe de fasole, ulei de masline, chili, cumin, sare, piper, coriandru. Chili-ul vegan este o rețetă plină de savoare și nutrienți, perfectă pentru cei care apreciază mâncărurile picante și sănătoase. Cu ingrediente precum boabe de fasole, […]
Reteta zilei: Frittata cu bacon si cartofi
PrinteazaFrittata cu bacon si cartofi din: unt, cartofi, bacon, ceapa, oua, lapte, sare, piper, smantana.
Poate te intereseaza:
- Frittata cu ceapa si cimbru
- Frittata cu dovlecel, rosii si porumb
- Frittata cu cartofi, ciuperci si bacon
- Frittata cu sparanghel, rosii si branza
- Frittata cu legume si carnati
Ingrediente:
- 2 linguri unt
- 8 cartofi
- 300gr bacon
- 2 cepe, tocate marunt
- 8 ouă bătute
- 1 cana lapte
- sare si piper negru
- smantana, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Ungeti cu un un vas termorezistent. Radeti cartofii si puneti intr-un bol cu apa rece.
Gatiti bacon la foc mare aproximativ 7 minute. Scurgeti pe prosoape de hartie. Se marunteste dupa ce se raceste.
Incalziti din nou tigaia la foc mediu, se adaugă ceapa tocata. Gatiti aproximativ 10 minute. Opriti focul si pastrati deoparte.
Combinati ouălele bătute și laptele și se condimentează cu sare și piper, adaugati cartofi scursi bine.
Adaugati bacon tocat și ceapa, se amestecă pana se omogenizeaza.
Se toarnă în tava de copt pregatita. Dati la cuptor aproximativ 1 ora. Se serveste cu smantana.
Frittata cu bacon si cartofi
Pofta buna!
Chili Vegan cu Quinoa – O Explozie de Gust și Nutrienți