Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente: 1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]
Reteta zilei: Frittata cu branza si praz
PrinteazaFrittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza de capra.
Ingrediente:
- 1 lingura unt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceasca praz, felii subtiri
- 1 catel usturoi, tocat
- 1 cana rucolla
- 8 ouă
- ½ ceasca lapte
- 1 ceasca brânză
- 3 linguri patrunjel proaspat, tocat
- ¼ linguriță de piper negru
- ½ lingurita sare
- 60gr brânză de capră, maruntita
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Într-o tigaie din fontă, topiți untul și uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă prazul și se rumeneste 5 minute.
Adăugați rucola și usturoiul și gătiți timp de 3-4 minute.
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle și laptele.
Se adaugă brânza mărunțită, patrunjelul și piperul și se amestecă bine.
Se adauga in tigaie, gatiti 5 minute.
Presarati brânza de capră, apoi transferați tigaia în cuptor.
Gatiti timp de 10 minute.
Lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.
Frittata cu branza si praz
Pofta buna!
poate iti place si:
Frittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza. Ingrediente: 1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1 ceasca praz, felii subtiri 1 catel usturoi, tocat 1 cana rucolla 8 ouă ½ ceasca lapte 1 ceasca brânză 3 linguri patrunjel proaspat, tocat 1/4 […]
Frittata cu linte si praz din: oua, linte, praz, parmezan, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 3 ouă 1 ceaşcă linte roşie 1 fir de praz 60 g parmezan sare piper alb 60 ml ulei pătrunjel Mod de preprare: Tai partea verde a unui fir de praz, desfaci foile, le speli şi le tai în […]
Pofta buna!