Frittata cu Dovlecei și Ceapă Verde din: oua, dovlecei, ceapa verde, parmezan, ulei, sare, piper, ierburi. Pentru iubitorii de mâncăruri ușoare, dar sățioase, reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă îmbină simplitatea și savoarea, fiind ideală pentru micul dejun, prânz sau chiar o cină ușoară. Dovleceii adaugă o textură moale și un gust delicat, în timp ce […]
Reteta zilei: Frittata cu ciuperci si spanac
PrinteazaFrittata cu ciuperci si spanac din: ciuperci, usturoi, ulei, spanac, oua, lapte, feta, parmezan, mozzarella, sare, piper.
Ingrediente:
- 240 gr ciuperci proaspete
- ½ lingurita usturoi tocat
- ulei
- 200gr de spanac congelat
- 4 oua
- 1 cana de lapte
- 60gr brânză feta
- ¼ cană parmezan ras
- ½ ceasca mozzarella mărunțită
- sare si piper
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Decongelati si scurgeti spanacul.
Spalati, curatati si feliati ciupercile.
Intr-o tigaie, adaugati putin ulei si ciupercile si gatiti acoperiti 1-2 minute, apoi adaugati usturoiul tocat si se presara cu sare si piper.
Gatiti impreuna 5-7 minute.
Intr-un vas termorezistent, uns, adaugati ciupercile, spanacul și feta maruntita.
Într-un bol mediu bateti ouălele. Adăugați lapte, parmezan și se presara cu piper.
Amestecati pentru a se combina. Se toarnă acest amestec peste ciuperci.
Se presara branza mozzarella mărunțită.
Dati la cuptor aproximativ 45 de minute.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Frittata cu ciuperci si spanac
Pofta buna!
Frittata cu Legume și Brânză la Air Fryer
Frittata cu Legume și Brânză la Air Fryer din: oua, lapte, amestec de legume, branza, sare, piper, ulei de masline, ierburi aromatice. Frittata cu legume și brânză preparată în air fryer este o rețetă delicioasă și sățioasă, ideală pentru micul dejun, prânz sau chiar cină. Această metodă de gătire rapidă și sănătoasă păstrează gustul intens […]
Ce bine arata frittata cu ciuperci, mi-ai facut pofta 🙂