Oțetului de Orez: origini, tipuri, beneficii – ghid complet. Oțetul din orez, așa cum sugerează și numele, este produs prin fermentarea orezului. Origini și Istorie Originile sale sunt adânc înrădăcinate în Asia, unde orezul a fost un aliment de bază timp de mii de ani. În timp ce documentele exacte privind prima sa producție sunt […]
Reteta zilei: Fructe de mare in sos de smantana
PrinteazaFructe de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 2 fileuri de peste
- 3-4 calamari
- 1 kg de creveti, scoici
- Smantana
- 2 catei de usturoi
- Patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Spalati si puneti in apa rece timp de 10-15 minute scoicile si crevetii. Se taie usturoiul.
poate iti place si: Fructe de mare cu sos de soia
Tocati ceapa. Spalati , curatati cartilajul si taiati calamari inele. Tocati fileurile.
Gatiti ceapa, se adauga pestele, sare si piper, se amesteca si se fierbe timp de cateva minute.
Adaugati crevetii, gatiti 1-2 minute, adaugati usturoi, scoici, smantana.
poate iti place si: Fructe de mare cu sos de rosii
Gatiti cateva minute.
Spalati si tocati patrunjelul. Adaugati si lsati sa fiarba. Acoperiti, gatiti 5-10 minute.
poate iti place si: Paste cu fructe de mare si sos de rosii
Se serveste cu garnitura dupa preferinta.
Fructe de mare in sos de smantana
Pofta buna!
Sote de napi din: napi si unt. Napii sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Acestea conțin vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, calciu, fier, potasiu și magneziu. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru sănătatea generală a organismului. Conțin antioxidanți: Napii sunt plini de antioxidanți, cum ar fi sulforafanul și indolii, […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-fructe-mare-sos-smantana html
- dangerous4cn
mamaaaa ce bine arata!