Fudulii de cocos la tigaie: Ingrediente: 500 g fudulii de cocoş 4-5 căţei de usturoi piper negru măcinat cimbru pătrunjel 200 ml vin alb ulei de măsline sare opţional: ardei iute, roşii cherry la servire Cum se prepara Fudulii de cocos la tigaie: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Reteta zilei: Fudulii cu piper […]
Reteta zilei: Fudulii cu piper verde
PrinteazaFudulii cu piper verde din: fudulii, smantana, mustar, otet, ulei, sos de soia, foi de dafin, sare, piper si boabe de piper verde.
Ingrediente:
- 600 gr fudulii
- 100 gr smântână
- 30 gr muştar
- 30 ml oţet
- 30 ml ulei
- 20 ml sos de soia
- 2 foi de dafin
- 20 gr sare
- 2 gr piper
- 5 gr boabe de piper verde
Mod de preparare:
Fuduliile se curăţă de pieliţă, se crestează puţin pe lungime, se spală, apoi se pun la baiţ în apă rece cu oţet, foi de dafin şi puţină sare, unde se vor ţine 30 de minute.
Se scot fuduliile din baiţ, se scurg şi se şterg, apoi se despică fără să se pătrundă pe partea cealaltă, dându-i forma de friptură.
Intr-o farfurie se amestecă piperul măcinat, sare, ulei şi sos de soia, apoi fuduliile se trec prin acest amestec şi se frig pe ambele părţi pe un grătar încins.
Intr-o tigaie se încălzeşte smântână, muştarul şi piperul verde, se condimentează după gust şi se serveşte alături sau pe preparat.
Fudulii cu piper verde
Poftă bună!
Momite de vita cu sos alb Ingrediente: 800 g momite 18 ciuperci 1 tarta coaptă din foitaj 1 legătură mărar sare piper 2 linguri smantană 3 /4 lingură făină 120 g unt Mod de preparare: Momiţele bine spălate şi curăţate de pieliţă se fierb în apă puţină cu sare şi puţin unt. Se scot […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fudulii de porc
- fudulii de vitel
- cum se prepara fuduliile de porc
- fudulii de porc pret
Nu am mancat niciodata fudulii :))
Ha, ha, ha cine mananca asa ceva?
:))) si eu am ras cand am citit titlul
N-am mai vazut o reteta ca asta pana acum :)))
domnilor a minca fudulii este o arta /a le prepara o capodopera spune un vechi proverb chinezesc/curatate tinute in atet de mere cu tarhon /cimbru /oregano/ scoase dupa 2/3 ure scurse bine /asezate cu putin coriandru si mustar boabe int-un sos de vin alb sec aprox 2 ore scurse bine si trase la o tigaie inalta in unt unde am calit o ceapa si o capatina de usturoi / dupa 10 minute scurse bine si bagate la cuptor 15 minute servite cu patrunjel deasupra si un risling sau feteasca rece te va face la 80 ani apt pentru…..niste lautari sa iti cinte noaptea la ureche/
N-am auzit pana acum de fudulii cu piper
Ce zice ala? Ce arta este in a manca fudulii?
A manca orice, este o arta! …. Hai sa nu exageram …