Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si coaja de portocala

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si coaja de portocala din: faina, sare, unt, zahar, oua, albus, esenta de vanilie, chips-uri de ciocolata neagra, coaja de portocala.

 

Ingrediente:

  • 2 1/2 cani de faina
  • 1 linguriță sare
  • 1 cană unt nesărat, la temperatura camerei
  • 1 1/3 cani de zahar
  • 2 oua
  • 1 albus
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 300gr chips-uri de ciocolata neagra
  • coaja de la 1 portocala

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 150C. Într-un bol mediu combinati făina și sarea. Într-un bol mare combinati untul și zahărul și bateti cu mexerul pana se omogenizeaza.

Incorporati ouăle, albușul de ou și vanilie. Bateti pana la omogenizare. Se adauga amestecul de faina si se bate până sunt combinate.

Se aseaza hartie de copt in tavile de copt. Se umple un pos cu aluatul si se fac fursecuri in tavi.

Coaceți timp de 15-18 minute. Scoateți din cuptor și lasati sa se odihneasca timp de 5 minute, apoi scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet.

Topiti ciocolata si lasati sa se raceasca 10 minute.

Turnati ciocolata topita pe jumătate din cantitatea de biscuiti si presarati coaja de portocala, apoi restul de biscuiti ii asezati peste crema, ca si cand ati forma sandwich-uri. Serviti imediat.

 

Fursecuri cu ciocolata si coaja de portocala

Fursecuri_cu_ciocolata_si_coaja_de_portocala_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Imi plac fursecurile astea

  2. De cand n-am mai mancat niste fursecuri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.