Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara din: faina, bicarbonat, sare, scortisoara, cacao, unt, esenta de vanilie, zahar brun, zahar, ou, zucchini, nuca, ciocolata.

 

Ingrediente:

  • 1 ¼ cani faină integrală
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • ½ cana cacao neindulcita
  • 5 linguri unt, înmuiat
  • 1 linguriță esenta de vanilie
  • ½ cana zahar brun
  • ½ cana zahar
  • 1 ou
  • 1 cană zucchini ras
  • ½ cana nuca, tocata
  • 1 cană chips-uri de ciocolată

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Într-un bol, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și pudra de cacao și amestecati.

Pastrati deoparte.

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Într-un bol mare, combinați untul, vanilie și zahar. Bateti cu mixerul pana la omogenizare.

Adăugați oul și dovlecelul mărunțit și amestecați până când se combină.

Se toarnă amestecul de făină, putin cate putin și se amestecă doar până la combinare.

Se adaugă nucile mărunțite și chipsurile de ciocolată, se amestecă pentru a se integra în aluat.

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Formati fursecuri si aplatizati. Asezati intr-o tava pregatita cu hartie de copt.

Coaceti timp de 13-15 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Fursecuri cu ciocolata si cirese

Fursecuri cu ciocolata si cirese din: cirese uscate, rom, faina, praf de copt, bicarbonat, sare, unt, zahar brun, zahar, oua, vanilie, cicolata neagra, ciocolata alba. Ingrediente: 3/4 ceasca cirese uscate, tocate 1 cana de rom 2 1/4 ceasca, plus o lingura faina 1 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare […]

 

Fursecuri cu ciocolata alba

Fursecuri cu ciocolata alba din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, miere, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 300 g făină 150 g zahăr un plic zahăr vanilat 150 g unt o portocală un ou 50 g miez de nuca 1/2 plic praf de copt 2 linguri miere un praf sare 50 g ciocolată albă   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.