Fursecuri fara gluten cu quinoa din: faina, de quinoa, ulei de nuca de cocos, zahar brun, ciocolata amaruie, oua, scortisoara, praf de copt, sare, boia iute. Ingrediente: 2 căni făină de quinoa 150 g ulei de nucă de cocos 100 g zahăr brun 100 g ciocolată amăruie 1 ou 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară fin […]
Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si vanilie
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si vanilie din: unt, zahar, zahar brun, oua, vanilie, faina, ciocolata calda, ciocolata.
Ingrediente:
- 200 gr unt sarat, la temperatura camerei
- 1 cană zahăr
- ⅔ ceasca zahăr brun
- 2 ouă
- 1 linguriță vanilie
- 3 ¼ cești făină
- 4 plicuri ciocolata calda
- 1 lingurita sare
- 1 ¼ lingurite praf de copt
- 1 cana chips-uri de ciocolată albă, cu lapte și amaruie
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 170C. Bateti untul și zaharul până la omogenizare.
Incorporati ouălele și vanilia si bateti până când se combină.
Într-un castron separat, combinați făină, plicurile de ciocolată, ciocolata, sare și praf de copt.
Adăugați la ingrediente umede putin cate putin.
Cu ajutorul unei linguri formati bilute si dati tava la rece aproximativ o oră.
Aplatizati cu ajutorul unui pahar.
Coaceți timp de 9-11 minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute, se scot din tava si se lasa sa se raceasca complet.
Serviti fursecurile la temperatura camerei.
Fursecuri cu ciocolata si vanilie
Pofta buna!
Fursecuri crocante cu nuci pecan
Fursecuri crocante cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la […]