Reteta zilei: Fursecuri cu crema de dovleac

Printeaza

Fursecuri cu crema de dovleac din: unt, zahar brun, ou, melasa, faina, bicarbonat de sodiu, sare, ghimbir, scortisoara, ienibahar, crema de branza, unt, dovleac, zahar pudra.

 

Ingrediente aluat:

  • 12 linguri unt nesarat , la temperatura camerei
  • 1 cana zahar brun
  • 1 ou
  • 1/3 cana melasa
  • 2 cani faina
  • 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita ienibahar

crema de dovleac:

  • 185 g crema de branza, la temperatura camerei
  • 12 linguri unt nesarat , la temperatura camerei
  • 1/3 cana dovleac
  • 2 cani zahar pudra

Mod de preparare:

Pentru a prepara fursecurile , preincalziți cuptorul la 180 ° C. Intr-o tava puneti hartie de copt.

Cu ajutorul unui mixer bateti untul si zaharul brun pana devine o crema.

Adaugati oul și melasa si bateti pana se omogenizeaza .

Intr-un alt castron, se amesteca impreuna faina, praful de copt, sare, ghimbir, scortisoara și ienibahar.

Se incorporeaza amestecul de faina in amestecul de unt. Bateti pana la omogenizare.

Puneti cate o lingura de aluat in tava in linie.

Coaceti 10-12 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.

Pentru a prepara crema de dovleac, bateti crema de branza pana se omogenizeaza , 2-3 minute.

Adaugati untul si bateti timp de 2-3 minute.

Adaugați dovleacul, zahar pudra si bateti pana cand amestecul este neted.

Ungeti jumatate din fursecuri cu crema de dovleac si puneti cealalta jumatate de biscuit deasupra.

Lasati sa se intareasca aproximativ 1 ora, apoi serviti.

 

Fursecuri cu crema de dovleac

Fursecuri cu crema de dovleac

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Maricica Neculce

    Arata bine rau fursecurile astea

  2. Bune fursecurile?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.