Reteta zilei: Fursecuri cu crema de dovleac
PrinteazaFursecuri cu crema de dovleac din: unt, zahar brun, ou, melasa, faina, bicarbonat de sodiu, sare, ghimbir, scortisoara, ienibahar, crema de branza, unt, dovleac, zahar pudra.
Ingrediente aluat:
- 12 linguri unt nesarat , la temperatura camerei
- 1 cana zahar brun
- 1 ou
- 1/3 cana melasa
- 2 cani faina
- 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/4 lingurita sare
- 1 lingurita ghimbir
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita ienibahar
crema de dovleac:
- 185 g crema de branza, la temperatura camerei
- 12 linguri unt nesarat , la temperatura camerei
- 1/3 cana dovleac
- 2 cani zahar pudra
Mod de preparare:
Pentru a prepara fursecurile , preincalziți cuptorul la 180 ° C. Intr-o tava puneti hartie de copt.
Cu ajutorul unui mixer bateti untul si zaharul brun pana devine o crema.
Adaugati oul și melasa si bateti pana se omogenizeaza .
Intr-un alt castron, se amesteca impreuna faina, praful de copt, sare, ghimbir, scortisoara și ienibahar.
Se incorporeaza amestecul de faina in amestecul de unt. Bateti pana la omogenizare.
Puneti cate o lingura de aluat in tava in linie.
Coaceti 10-12 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Pentru a prepara crema de dovleac, bateti crema de branza pana se omogenizeaza , 2-3 minute.
Adaugati untul si bateti timp de 2-3 minute.
Adaugați dovleacul, zahar pudra si bateti pana cand amestecul este neted.
Ungeti jumatate din fursecuri cu crema de dovleac si puneti cealalta jumatate de biscuit deasupra.
Lasati sa se intareasca aproximativ 1 ora, apoi serviti.
Fursecuri cu crema de dovleac
Pofta buna!
Arata bine rau fursecurile astea
Bune fursecurile?