Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, cirese uscate, migdale, cacao. Fursecurile cu cireșe uscate si migdale sunt o combinație irezistibilă de arome și texturi, perfecte pentru a vă încânta simțurile. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri fragede […]
Reteta zilei: Fursecuri cu crema de nuca de cocos
PrinteazaFursecuri cu crema de nuca de cocos din: faina de tapioca, parmezan, crema de nuca de cocos, unt, zahar, ou.
Ingrediente:
- 170 g faina de tapioca
- 50 g parmezan
- 1 lingura cremă de nucă de cocos
- 6 linguri unt nesărat la temperatura camerei
- 5 linguri zahăr pudră
- 1 ou, gălbenușul și albusul separate
Mod de preparare:
Cerneti faina intr-un castron. Adaugati parmezan, nucă de cocos si amestecati bine.
Incalziti cuptorul la 150 ° C.
Într-un castron mare, bateti unt și zahăr împreună până obtineti aluatul pufos.
Incorporati gălbenușul de ou si bateti bine.
Se toarnă amestecul de făină și se amesteca foarte bine.
Bateti ușor albusul și se toarnă jumătate în aluat. Amestecati bine.
Transferati aluatul intr-un pos si formati fursecuri intr-o tava cu hartie de copt.
Lasati să se răcească si serviti.
Fursecuri cu crema de nuca de cocos
Pofta buna!
Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă
Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]