Fursecuri de casa cu alune din: faina, zahar, rom, alune, smochine, unt, cacao. Ingrediente: 350 g făină albă 50 g făină de hrişcă 200 g zahăr tos esenţă de rom 300 g alune prăjite 50 g smochine uscate 200 g unt sau margarină 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat Mod de preparare: Se […]
Reteta zilei: Fursecuri cu dovleac
PrinteazaFursecuri cu dovleac din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, condimente, sare, unt, zahar, zahar brun, piure de dovleac, ou, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata alba.
Ingrediente:
- 2 ¼ cești făină
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță scorțișoară
- 2 lingurițe condimente aromate
- ½ linguriță sare
- ½ ceașca de unt, moale
- 1 cană zahăr
- ½ ceașca zahăr brun
- 1 ceașcă piure de dovleac
- 1 ou
- 1 linguriță de esenta de vanilie
- 1 ½ cești fulgi de ciocolata albă
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Puneti făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoară, condimentele și sarea într-un castron mediu, amestecati si pastrati deoparte.
În vasul unui mixer, se amestecă untul și zaharurile. Adăugați dovleac, ouă și vanilie și combinați bine.
Incorporati usor ingredientele uscate.
Se adauga fulgii de ciocolată si omogenizati.
Cu ajutorul unei linguri formati fursecuri pe care le asezati pe intr-o tava pe hartie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute în cuptorul preîncălzit. Lasati sa se răceasca câteva minute, apoi serviti.
Fursecuri cu dovleac
Pofta buna!
poate iti place si:
Fursecuri cu smochine si alune
Fursecuri cu smochine si alune din: faina, zahar, rom, alune, smochine, cacao. Ingrediente: 400 g făină albă 200 g zahăr tos esenţă de rom 300 g alune prăjite 50 g smochine uscate 200 g unt 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat Mod de preparare: Se amestecă untul topit, cu un vârf cuţit sare, […]
Pofta buna!