Reteta zilei: Fursecuri cu nutella

Printeaza

Fursecuri cu nutella din: nutella, zahar, faina, ou.

 

Ingrediente: 

  • 1 ceașcă nutella
  • ½ ceașca zahăr
  • 1 ceașcă faina
  • 1 ou

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Combinați toate ingredientele intr-un castron de mixer.

Procesati pana se omogenizeaza.

Fursecuri cu nutella

Formati bilute, pe care le transferati intr-o tava in care ati pus hartie de copt.

Aplatizati cu ajutorului unui pahar.

Fursecuri cu nutella
Coaceți 7-8 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Fursecuri cu nutella

Fursecuri cu nutella

Fursecuri cu nutella

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

 

Fursecuri cu lichior

Fursecuri cu lichior din: oua, zahar, Amaretto, faina. Ingrediente:  300 g zahăr 3 albuşuri 20 ml lichior Amaretto 200 g făină de migdale   Mod de preparare: Se amestecă făina de migdale cu zahărul. Se adaugă albuşurile bine bătute $i lichiorul Amaretto şi se amestecă foarte bine cu ajutorul unei spatule, ca să nu se […]

Fursecuri cu morcovi

Fursecuri cu morcovi din: morcovi, unt, zahar, faina, ou, bicarbonat, vanilie, nuci. Ingrediente: 2 morcovi 80 g unt 180 g zahăr brun un ou 300 g făină sare o linguriţă bicarbonat esenţă de vanilie 50 g nuci mărunţite   Mod de preparare: Morcovii se fierb şi apoi se mixează. Se amestecă piureul de morcovi cu […]

 

Fursecuri cu ciocolata si cirese

Fursecuri cu ciocolata si cirese din: cirese uscate, rom, faina, praf de copt, bicarbonat, sare, unt, zahar brun, zahar, oua, vanilie, cicolata neagra, ciocolata alba. Ingrediente: 3/4 ceasca cirese uscate, tocate 1 cana de rom 2 1/4 ceasca, plus o lingura faina 1 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare […]

Fursecuri aromate cu ton

Fursecuri cu ton din: faina, praf de copt, oua, sare, piper, ton, unt, marar. Ingrediente: 200 g făină 1 vârf de cuţit praf de copt 2 gălbenuşuri sare piper alb măcinat 1 cutie ton în ulei 10 g unt 1 ou pentru uns mărar uscat, pentru decor   Mod de preparare: Se mixează într-un bol gălbenuşurile, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.