Reteta zilei: Fursecuri umplute cu ciocolata
PrinteazaFursecuri umplute cu ciocolata din: unt, faina, alune macinate, zahar si ciocolata neagra.
Ingrediente:
- 200g unt
- 200g faina
- 200g alune macinate
- 200g zahar
- 200g ciocolata neagra
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu alunele macinate si zaharul. Se adauga untul taiat in cubulete si se framanta bine pana ce aluatul este neted si omogen.
Dati aluatului o forma de minge si lasati-l sa se odihneasca 30 minute in frigider infasurat in folie transparenta.
Se scoate aluatul din frigider si se formeaza din el niste baghete subtiri si lungi care se taie in bucati de aproximativ 3 cm, iar apoi veti modela bilute din ele pe care le turtiti putin.
Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
Se topeste ciocolata la bain marie, amestecand cu o lingura de lemn pana cand ciocolata este complet topita. Se pune apoi ciocolata pe un fursec si se lipeste cu un altul.
Fursecurile se tin la frigider pana se intareste ciocolata, dupa care pot fi servite.
Fursecurile umplute cu ciocolata sunt un desert delicios pe care va recomandam sa-l incercati at mai curand.
Fursecuri umplute cu ciocolata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fursecuri umplute cu ciocolata
- fursecuri umplute
Bai esti nebun, cat de bine arata!
Bai, astea chiar imi place, pe bune.
delicioase fursecurile umplute cu ciocolata 🙂