Reteta zilei: Fusilli cu carnati afumati si legume

Printeaza

Fusilli cu carnati afumati si legume din: paste fusilli, carnati afumati, zucchini, dovleac, ardei gras, ulei de masline, piper negru, oregano, patrunjel, lapte, parmezan, lamaie, capere si sare.

Fusilli cu carnati afumati si legume

Fusilli cu carnati afumati si legume

 

Ingrediente:

  • 1 cana paste fusilli
  • carnati afumati
  • ½ zucchini
  • ½ dovleac
  • ½ ceasca broccoli
  • ½ ardei gras verde
  • ½ ardei gras rosu
  • 1 lingura de ulei de măsline
  • ½ lingurita piper negru
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • ¾ ceasca de lapte
  • 1 lingura parmezan ras
  • ½ lamaie
  • 2 lingurite capere (optional)
  • 2 lingurite sare

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele aproximativ 7 minute, se scurg si se pun deoparte. Feliati ardeiul gras verde si cel rosu. Taiati dovleacul si zucchini bucati. Rupeti broccoli buchetele. Taiati carnatii bucati.

Fusilli cu carnati afumati si legume

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga ulei de masline. Adaugati ardeii, broccoli, carnatii, oregano, dovleacul, zucchini, suc de lamaie si sare. Se incorporeaza pastele.

Fusilli cu carnati afumati si legume

Adaugați lapte, parmezan, piper, patrunjel si capere . Se amesteca toate ingredientele impreuna si gatiti pentru inca 5 minute. Serviti imediat.

Fusilli cu carnati afumati si legume

Dupa gust, mai adaugati suc de lamaie.

Fusilli cu carnati afumati si legume

Fusilli cu carnati afumati si legume

Fusilli cu carnati afumati si legume

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Jos palaria cu ce ti-a iesit aici. Ai nota 20 de la mine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.