Reteta zilei: Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Printeaza

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute din: foi pentru placinta, cascaval, branza, ardei iute, ceapa verde, nuci, zahar brun, ulei de canola.

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

 

Ingrediente:

  • 1 pachet foi pentru placinta
  • 1 bucata cascaval
  • 1 bucata branza cheddar
  • 1 ardei iute proaspat
  • 1 fir ceapa verde
  • 3 nuci
  • 1 ½ lingurite zahar brun
  • ½ ceasca ulei de canola

 

Mod de preparare:

Taiati branza si cascavalul cubulete. Taiati foile de placinta in patrate de aceeasi marime.

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Puneti cubulete de branza si cascaval pe cate un patrat de aluat.

Presarati zahar brun si nuci. Impachetati galustele cu branza si nuci.

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Repetati procesul pentru galustele cu branza si ceapa verde si pentru galustele cu cascaval si arde iute.

Incalziti bine uleiul intr-o tigaie si prajiti cateva minute pe fiecare parte.

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Scoateti galustele pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces.

Serviti calde cu sos dupa preferinta.

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

Galuste umplute cu branza, cascaval, nuci, ceapa verde si ardei iute

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Galuste mari

Porc cu găluşte şi sos

Porc cu găluşte şi sos Ingrediente: 4 şniţele de porc două cepe 3 căţei de usturoi 4 roşii pastă de tomate o lingură de pastă de ardei dulce două ouă 25 g unt bicarbonat 120 g făină o lingură de suc de lămâie sare, piper pătrunjel ulei vin alb sec Preparare: Şniţelele de porc se […]

 

Galuste de cartofi cu afumatura

Galuste de cartofi cu afumatura din: cartofi, gris, faina, unt, kaizer, pastrama, ceapa, spanac, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 50 g gris 150 g făină 30 g unt 200 g kaizer 100 g pastramă de porc 2 cepe 2 legături de spanac ulei verdeaţă Mod de preparare: Pune cartofii la fiert în coajă. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Ineresant, dar astea nu-s galuste in nici un caz

  2. Ce bine arata galustele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.