Reteta zilei: Galuste umplute cu carne de porc si sos

Printeaza

Galuste umplute cu carne de porc si sos  din: aluat de patiserie, carne tocata de porc, arpagic, amidon, sos de soia, otet de orez, ulei de masline, sare, piper, sos de soia, otet alb, ghimbir.

 

galuste:

sos:

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mare, se amesteca carnea de porc cu arpagic, amidon, sos de soia, otet de orez, ulei de masline, sare si piper.

Se amesteca bine. Puneti putina apa intr-un castron mic. Scufundati degetul in apa si ungeti bucatile de aluat dupa ce l-ati taiat.

Puneti carne de porc in mijloc si adunati marginile, aplatizati cu o furculita sau cu varful degetelor.

Intr-o tigaie, se incinge putin ulei de masline.

Prajiti galustele pe ambele parti, apoi adaugati apa si fierbeti cateva minute la aburi.

Se prepara sosul amestecand toate ingredientele si se servesc galustele cu sos.

 

Galuste umplute cu carne de porc si sos

 

Galuste_umplute_cu_carne_de_porc_si_sos_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Galuste de cartofi cu pastrama de porc

Galuste de cartofi cu pastrama de porc din: cartofi, gris, faina, unt, kaizer, pastrama de porc, ceapa, spanac, ulei, verdeta.

 

Găluşte cu porc si creveti

O reteta de galuste de porc si creveti din: faina, sare de mare, ulei vegetal, apa rece, varza chinezeasca, carne tocata de porc, creveti, radacina de ghimbir, zahar brun, sos de soia, vin de orez, ulei de susan, ulei de ardei iute, sos de soia, usturoi si ceapa verde. Prepararea acestor galuste este o adevărată […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau sa gust si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.