Galuste de cartofi cu pastrama de porc din: cartofi, gris, faina, unt, kaizer, pastrama de porc, ceapa, spanac, ulei, verdeta.
Reteta zilei: Galuste umplute cu carne de porc si sos
PrinteazaGaluste umplute cu carne de porc si sos din: aluat de patiserie, carne tocata de porc, arpagic, amidon, sos de soia, otet de orez, ulei de masline, sare, piper, sos de soia, otet alb, ghimbir.
galuste:
- 1 pachet aluat de patiserie
- 1 kg carne tocata de porc
- arpagic
- 1-2 linguri de amidon
- 1-2 linguri de sos de soia
- 1-2 linguri de otet de orez
- 1 lingura ulei de masline
- sare si piper
- apa
sos:
- sos de soia
- otet alb
- ghimbir feliat
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, se amesteca carnea de porc cu arpagic, amidon, sos de soia, otet de orez, ulei de masline, sare si piper.
Se amesteca bine. Puneti putina apa intr-un castron mic. Scufundati degetul in apa si ungeti bucatile de aluat dupa ce l-ati taiat.
Puneti carne de porc in mijloc si adunati marginile, aplatizati cu o furculita sau cu varful degetelor.
Intr-o tigaie, se incinge putin ulei de masline.
Prajiti galustele pe ambele parti, apoi adaugati apa si fierbeti cateva minute la aburi.
Se prepara sosul amestecand toate ingredientele si se servesc galustele cu sos.
Galuste umplute cu carne de porc si sos
Pofta buna!
Galuste de cartofi cu pastrama de porc
O reteta de galuste de porc si creveti din: faina, sare de mare, ulei vegetal, apa rece, varza chinezeasca, carne tocata de porc, creveti, radacina de ghimbir, zahar brun, sos de soia, vin de orez, ulei de susan, ulei de ardei iute, sos de soia, usturoi si ceapa verde. Prepararea acestor galuste este o adevărată […]
Pofta buna!
Vreau sa gust si eu