Porc cu Spanac și Brânză Feta. Această rețetă este perfectă pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau ca o opțiune delicioasă pentru un prânz de weekend. Ingrediente Cotlete de porc (4 bucăți) – De preferat cu os, pentru mai multă aromă. Spanac proaspăt (200 g) – Spălat și scurs. Brânză feta (100 g) […]
Reteta zilei: Gem de capsuni
PrinteazaGem de capsuni din: capsuni, zahar, mar, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 2 1/4 cani capsuni
- 2/3 cana zahar
- 1 mar ras
- 1 lingura suc de lamaie
Mod de preparare:
Intr-o cratita medie puneti la foc capsunile, zaharul si marul.
Fierbeti timp de 20 de minute, amestecati constant.
Adaugati apoi sucul de lamaie si opriti focul.
Lasati sa se raceasca, apoi puneti in borcane si depozitati la frigider.
Gem de capsuni
Pofta buna!
Decoct de coajă de stejar pentru hemoroizi
Decoct de coajă de stejar pentru hemoroizi: Remediu natural cu efect astringent și calmant. Coaja de stejar (Quercus robur) este cunoscută pentru proprietățile sale astringente, antiinflamatoare și antiseptice. Decoctul de coajă de stejar este un remediu natural eficient pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor, reducând inflamația, iritația și sângerările. Ingrediente 2 linguri de coajă de stejar mărunțită […]
Cum se prepară Fish Fingers crocanți
Cum se prepară Fish Fingers crocanți: Fish fingers, sau bastonașele de pește, sunt un preparat delicios, crocant la exterior și suculent la interior. Sunt ideali pentru cine rapide sau gustări delicioase. Ingrediente: Pentru 4 porții: 500 g file de pește alb (cod, merluciu, pangasius) 2 ouă 100 g făină 150 g pesmet (panko pentru extra […]
Delicios gemul de capsuni, pur si simplu delicios
imi dai si mie din gemul de capsuni