Ardei iuti copti murati din: ardei iuti, otet de vin, sare. Ingrediente: 2 kg ardei iuti mari carnosi 500 ml otet de vin sare dupa gust Mod de preparare: Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa, se aranjeaza […]
Reteta zilei: Gem de cirese
PrinteazaGem de cirese din: cirese, coaja de lamaie, suc de lamaie, zahar.
Ingrediente:
- 1 kg cirese fara samburi
- coaja rasa de la 1 lamaie
- Sucul de la 2 lamai
- 1 1/2 – 1 3/4 cani de zahar
Mod de preparare:
Clatiti bine ciresele. Puneti intr-un castron.
Jumatate din cirese le taiati pe jumatate.
Puneti intr-o oala. Adaugati coaja si sucul de lamaie.
Amestecati pentru a se combina.
Fierbeti la foc mic 15-20 de minute.
Adaugați zahar.
Amestecati pana se topeste. Mai gatiti 6-8 minute.
Lasati sa se raceasca si serviti sau pastrati la frigider.
Gem de cirese
Pofta buna!
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Bun gemul de cirese
Prefer gemul de caise
In fiecare dimineata manac gem