Reteta zilei: Gnocchi cu carne si legume

Printeaza

Gnocchi cu carne si legume din: ulei de masline, carnati, ciuperci, ceapa, rosii uscate, salata, vin alb, supa de pui, gnnochi, parmezan.

 

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 carnati, doar carnea
  • 240 gr ciuperci
  • 1 ceapa, decojita și feliata subțire
  • 1/2 cana roșii uscate în ulei, feliate
  • 4 cesti salata tocata
  • 1/2 cana vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 2 cani gnocchi fierte
  • 1/2 cana parmezan, plus mai mult pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu.

Se adauga ciupercile si ceapa si gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au înmuiat. Se transferă legumele într-un castron.

Adăugați cârnații si maruntiti carnea cu ajutorul unei linguri. Gatiti pana se rumeneste bine.

Adaugati legumele inapoi in tigaie și se adauga vin. Gatiti pana cand vinul este redus la jumătate.

Se adauga supa de pui si rosiile uscate și gatiti aproximativ 5-7 minute.

Se amestecă și se adaugă salata si putina apa. Gatiti timp de 1-2 minute.

Se adauga parmezan și amestecati usor.

Serviti cu gnocchi si parmezan.

 

Gnocchi cu carne si legume

 

Gnocchi cu Ricotta și Ierburi

Gnocchi cu Ricotta și Ierburi din: cartofi, ricotta, ou, parmezan, faina, sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin, lapte, parmezan, sare, piper, zeama de lamaie. Gnocchi sunt o specialitate italiană apreciată pentru textura lor pufoasă și gustul lor minunat.  Această rețetă adaugă o notă specială de ricotta și ierburi proaspete pentru a aduce o savoare mediteraneană acestui […]

Gnocchi cu Unt și Salvie – Deliciul Italian al Simplității

Gnocchi cu Unt și Salvie – Deliciul Italian al Simplității din: gnocchi, unt, frunze de salvie, sare, piper. Gnocchi cu unt și salvie este o rețetă italiană simplă și delicioasă, perfectă pentru o cină rapidă și gustoasă. Savurați-o alături de un pahar de vin alb și bucurați-vă de aromele autentice italiene.   Mod de preparare: […]

 

Gnocchi cu bacon si parmezan

Gnocchi cu bacon si parmezan din: bacon, gnocci, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 4 felii de bacon, cuburi 300 g gnocchi 1 fir praz, tocat 1 cana de rosii cherry, tocate ulei de masline sare si piper 1/4 ceasca parmezan ras   Mod de preparare: Aduceti o oala cu apa la fiert. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Adelina Manole

    Nu prea ma incanta carnea aia … si nu arata nici estetic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.