Reteta zilei: Gogosi cu ciocolata

Printeaza

Gogosi cu ciocolata din: ulei de cocos, miere, oua, vanilie, faina de cocos, praf de copt, sare, ciocolata.

Ingrediente: Gogosi cu ciocolata

  • ½ cana ulei de cocos
  • ½ cana miere
  • 6 ouă
  • 1 linguriță esenta de vanilie
  • ¾ cana făină de nucă de cocos
  • ¾ lingurița praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • Ingrediente pentru topping:
  • ½ cana chips-uri de ciocolata
  • 1 lingură ulei de cocos

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Topiți uleiul cocos la microunde câteva secunde. Încălziți mierea la microunde timp de 20 de secunde.

Amestecați ouăle și mierea într-un blender. Adăugați uleiul și vanilie.

Cerneti faina, praful de copt si sarea in amestecul de ou si amestecati pana se omogenizeaza.

Gogosi cu ciocolata

Ungeti o tava si turnati aluat in forme. Coaceti timp de 15 minute. După ce se racesc se scot din tava.

Gogosi cu ciocolata

 

Pentru topping, topiți chipsurile de ciocolată și uleiul de nucă de cocos. Introduceți fiecare gogoașă în ciocolată. Dati la frigider sa se intareasca ciocolata.

Serviti reci.

Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.