Reteta zilei: Gogosi cu scortisoara

Printeaza

Gogosi cu scortisoara din: ulei, aluat de patiserie, zahar, scortisoara.

 

Ingrediente:

  • ulei
  • 300gr aluat de patiserie
  • ¾ ceasca zahăr
  • 1 lingură scorțișoară

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati ulei si incalziti foarte bine.

Într-un bol mic, amestecați zahărul și scorțișoara.

Formati gogosi si transferati in uleiul incins.

Gatiti timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Transferati pe prosoape de hartie si lasati sa se scurga.

Dati gogosile prin amestecul de zahar si scortisoara si serviti.

 

Gogosi cu scortisoara

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Gogosi la air fryer

Gogosi la air fryer din: lapte, nesarat, drojdie, zahar, esenta vanilie, faina, scortisoara, ou. Timp de preparare 30min, Timp de gatire 25 min, 6-8 gogosi Gatiti gogosi delicioase si pufoase in doar un strop de ulei. Serviti cu topping dupa preferinta Gogosi la air fryer Ingrediente: 125ml lapte caldut 50gr unt nesarat, topit si racit […]

 

Gogoși cu urdă

Gogoși cu urdă din: urda, oua, grij, faina, bicarbonat, zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar vanilinat, ulei.   Ingrediente: 400 g urdă 2 ouă 4 linguri griș 4 linguri făină 1 linguriță bicarbonat sau praf de copt 6 linguri zahăr coajă rasă și zeamă de lămâie 2 plicuri zahăr vanilinat 200 ml ulei […]

 

Piure de Cartofi Dulci cu Scorțișoară

Piure de Cartofi Dulci cu Scorțișoară – o variantă aromată a clasicului piure de cartofi. Acest fel de mâncare îmbină dulceața naturală a cartofilor dulci cu notele calde de scorțișoară, oferind o alternativă sănătoasă și delicioasă care poate însoți atât mesele festive, cât și pe cele cotidiene. Ingrediente: Cartofi dulci (1 kg): Curățați, tăiați în […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.