Orez cu anghinare din: orez, anghinare, supa de legume, ulei de masline, suc de lamaie. Ingrediente: 300 gr de orez 3 anghinare 1 l supa de legume 2 linguri de ulei de măsline sare 2 linguri de suc de lamaie Mod de preparare: Scoateți frunzele exterioare de la anghinare și taiati marginile ascuțite. Adaugati in […]
Reteta zilei: Gratin de anghinare
PrinteazaGratin de anghinare din: anghinare, patrunjel, piper, branza, pesmet, unt, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 borcan anghinare
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1/4 linguriță piper negru
- 1 ceasca branza rasa
- 1/4 cană de pesmet
- 2 linguri unt
- 1 lingurita de ulei de masline
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 C. Intr-un vas termorezistent se adauga ulei de măsline.
Într-o tigaie mică, se adaugă untul și se încălzește la foc mediu.
Se adauga pesmet și se amesteca.
Gatiti pana cand untul este absorbit.
Într-un bol mediu combinati anghinare cu patrunjel proaspat tocat si piper negru. Se aseaza in vas.
Se presara branza, amestec de pesmet si se dau la cuptor timp de 10-15 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Gratin de anghinare
Pofta buna!
Sandvis cu branza si anghinare
Sandvis cu branza si anghinare din: mozzarella, rucola, anghinare, ulei de masline, focaccia, sare, piper. Ingrediente: mozzarela rucola anghinare ulei de masline focaccia cu rozmarin sare piper Mod de preparare: Pui mozzarela proaspătă, rucola şi anghinare între două bucăţi de focaccia cu rozmarin. Pentru un pic de savoare, adaugi ulei de măsline extravirgin şi un […]
Anghinare umplute cu branza din: anghinare, pesmet, branza de oaie, piper, patrunjel, usturoi, sare, hamsii, ulei de masline, apa minerala, lamaie. Ingrediente: anghinare pesmet branza de oaie piper patrunjel usturoi sare hamsii ulei de masline lamaie apa minerala Mod de preparare: Se aleg anghinarele mai mari, dar încă tinere. Li se rup tulpinile, apoi […]
Pofta buna!
Imi place mult!