Reteta zilei: Gratin de ciuperci cu mozzarella
PrinteazaGratin de ciuperci cu mozzarella din: ulei de masline, ceapa rosie, ciuperci, usturoi, cimbru, piper cayenne, sare, piper, mozzarella, coriandru.
- 2 linguri ulei de măsline
- ¼ cana ceapa rosie tocata
- 1 cană ciuperci feliate
- 4 lingurite usturoi tocat
- 1 linguriță cimbru uscat
- ½ lingurița piper cayenne
- sare și piper, după gust
- 2 căni mozzarella mărunțită
- 1 lingură coriandru proaspăt tocat
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 200C. Intr-o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline. Adăugați ceapa și gătiți aproximativ 3 minute. Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți aproximativ 5 minute. Opriti focul, se adauga cimbru, piper cayenne și sare și piper după gust. Pastrati deoparte.
Presărați 1 ceașcă de brânză mărunțită într-o tava. Adaugati jumătate din amestecul de ciuperci. Se presara branza ramasa, apoi se adauga amestecul de ciuperci ramas. Dati la cuptor aproximativ 15 minute.
Se scoate din cuptor și se presară cu coriandru proaspăt. Serviți imediat.
Gratin de ciuperci cu mozzarella
Pofta buna!