Reteta zilei: Gulas cu carne de vita si macaroane
PrinteazaGulas cu carne de vita si macaroane din: ulei de masline, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, rosii, condimente italiene, frunze de dafin, sos de soia, praf de usturoi, condimente pentru friptura, macaroane si smantana.
Ingrediente:
- 2 lingurite ulei de masline
- 500 g carne tocata de vita
- 1 ceapa, tocata
- 2 lingurite usturoi tocat
- 1 1/2 cani de apa
- 1 cutie sos de rosii
- 1 cutie rosii cubulete cu suc
- 1 lingura condimente italiene
- 2 frunze de dafin
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingurița praf de usturoi
- 1 lingurița condimente de friptura
- sare și piper dupa gust
- 1 cana macaroane
- smantana pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare se incalzește uleiul de masline, se adauga carnea de vita și se gateste cateva minute. Dati carnea intr-o parte a tigaii, adaugati ceapa si gatiti 5 minute. Adaugati usturoiul si gatiti inca 2 minute.
Adaugați apa, sos de rosii, rosiile cu suc,ierburile italiane, frunze de dafin, sos de soia, praf de usturoi, condimente de friptura, sare și piper. Se amesteca bine, apoi se acopera cratita si se fierbe aproximativ 20 de minute.
Adaugați macaroanele, se acopera tigaia din nou și se fierbe 30 de minute. Opriti focul, aruncați frunzele de dafin și lasați amestecul sa se odihneasca pentru cateva minute inainte de servire. Se serveste calda cu o lingura de smantana.
Gulas cu carne de vita si macaroane
Pofta buna!
Moaaaa, cum arata gulasul cu macaroane, vreau si euuuu
Arata bine gulasul asta!
Da,da, si mie imi place gulasul asta