Reteta zilei: Gustare cu pepene verde si branza de capra

Printeaza

Gustare cu pepene verde si branza de capra din: pepene verde, dovlecel, suc de lamaie, sare, ulei de masline, branza de capra, menta, coaja de lamaie.

 

Ingrediente: 

  • pepene verde
  • 1 dovlecel
  • 1½ linguriță suc de lămâie
  • ¼ linguriță sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 120gr brânză de capră
  • ¼ ceasca menta tocata
  • coaja de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Tăiați pepenele în 4 pătrate mari. Apoi crestati fiecare pătrat.

Gustare cu pepene verde si branza de capra

Radeti dovlecelul. Se amestecă sucul de lamaie și sarea.

Aranjați pepenele pe o farfurie. Adaugati dovlecei.

Gustare cu pepene verde si branza de capra

Se stropeste cu ulei de măsline, apoi se presara branza, menta și coaja de lamaie.

Serviti imediat!

Gustare cu pepene verde si branza de capra

Gustare cu pepene verde si branza de capra

Gustare cu pepene verde si branza de capra

 

Savurati!

 

 

 


poate iti place si:

Oua cu fenicul

Gustare calda cu oua

Gustare calda cu oua din: spanac, mazare, fasole, oua, unt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 mână de spanac 100 g mazăre verde 100 g fasole verde 2 ouă 1 cub de unt pătrunjel ulei de măsline zeamă de lămâie sare si piper   Mod de preparare: Fierbe la abur mazărea si fasolea. Sotează-le în unt. […]

Rulouri de sardine marinate

Gustare cu sardine

Gustare cu sardine din: sardele, unt, masline, castraveciori, franzela, sfecla, mustar. Ingrediente: 1 cutie sardele 100 g unt 25 măsline 4 castraveciori muraţi 1 franzelă subţire sfeclă fiartă, tăiată mărunt muştar   Mod de preparare: Se freacă bine sardelele cu untul, se adaugă castraveciorii şi sfecla, tăiate foarte mărunt, şi muştarul, omogenizându-se bine. Se elimină colţurile […]

 

Gustare cu masline

Reteta zilei: Gustare cu branza si masline

Gustare cu branza si masline din: paine, struguri, masline, ulei de masline, branza, marar, piper. Ingrediente:  4 felii pâine ¾ ceasca struguri, feliati 6 linguri de măsline verzi feliate ½ ceasca branza tartinabila 2 linguri ulei de măsline 2 linguri de marar tocat piper negru   Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si taiati coaja de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.