Reteta zilei: Gustari calde cu branza cheddar

Printeaza

Gustari calde cu branza cheddar din: faina, praf de copt, bicarbonat, zahar, sare, praf de usturoi, branza cheddar, sos iute, lapte batut, unt, praf de usturoi, patrunjel.

 

Ingrediente: 

  • 2 cani de faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță zahăr
  • ½ linguriță de sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 cană brânză Cheddar tocata
  • ¼ cană sos iute
  • 1 cană lapte bătut
  • ½ cana unt topit si răcit

Ingrediente pentru topping:

  • 2 linguri unt topit
  • 1 lingura sos iute
  • ½ linguriță praf de usturoi
  • 1 lingurita pătrunjel proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Într-un castron mare, se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahăr, sare, praf de usturoi și brânză Cheddar.

Într-un castron mic, amestecati sosul, lapte bătut și untul impreuna.

Se adaugă în amestecul de faina si omogenizati.

Gustari_calde_cu_branza_cheddar
Pe o foaie de copt, intr-o tava formati 12 mingiute.

Gustari_calde_cu_branza_cheddar_02
Dati la cuptor timp de 12 minute.

Gustari_calde_cu_branza_cheddar_03
Între timp, se prepară topping-ul prin combinarea tuturor ingredientelor într-un castron mic.

Scoateti din cuptor si ungeti cu sos.

Dati din nou la cuptor timp de 2-3 minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

Gustari_calde_cu_branza_cheddar_04

Gustari calde cu branza cheddar

Gustari_calde_cu_branza_cheddar_04

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Reteta zilei: Gustari calde cu rosii si mozzarella

Gustari calde cu rosii si mozzarella din: rosii mozzarella, busuioc, foietaj, sare, piper, oregano. Ingrediente:  6 rosii, feliate mozzarella maruntita busuioc proaspăt 500gr foietaj sare si piper oregano       Mod de preparare: Intr-o tava asezati hartie de copt si apoi puneti aluatul, pe care il taiati patrate. Pe fiecare patrat asezati cate o […]

 

Reteta zilei: Gustari calde cu prosciutto

Gustari calde cu prosciutto din: kaki, prosciutto, branza proaspata, salvie, otet balsamic. Ingrediente:  2 kaki felii de prosciutto branza proaspata 2 frunze salvie, tocata oțet balsamic     Mod de preparare: Pregatiti toate ingredientele. Maruntiti salvia si branza si amestecati sa se omogenizeze. Se feliaza kaki. In fiecare felie de prosciutto adaugati cate o felie […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.