Gustari cu smochine din: smochine, branza de capra, prosciutto, miere, cimbru, piper. Ingrediente: 8 smochine 150 g brânză de capră 4 felii de prosciutto miere cimbru proaspăt piper proaspăt măcinat Mod de preparare: Spală smochinele sub jet de apă rece, şterge-le cu un prosop de hârtie şi crestează-le în patru. […]
Gustari cu ridichi din: ridichi, sare, piper alb, rucola, faina de secara, fulgi de ovaz, ulei de masline, apa, bicarbonat. Ingrediente: 2 legături de ridichi sare piper alb măcinat rucola (de decor) Ingrediente pentru blat: 50 g făină de secară 100 g fulgi de ovăz 3 linguri de ulei de măsline 100 ml apă călduţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.