Hamburgeri cu ceapa si cascaval din: carne tocata, condimente, fulgi de ardei rosu, sos, ceapa, cascaval, chifle.
Ingrediente:
1 kg carne tocata
2 linguri condimente, dupa preferinta
1 varf de cutit fulgi de ardei rosu
1/4 ceasca sos, dupa preferinta
1 ceapa, feliata
4 felii de cascaval
4 chifle
Mod de preparare:
Se incalzeste o tava la 180C.
Intr-un castron mare, se combina carnea tocata, 1 lingura de condimente, un varf de cutit de fulgi de ardei rosu si un sfert de cana de sos de friptura.
Se amesteca cu mana pana cand sunt combinate bine.
Formati 4 hamburgeri si presarati restul de condimente.
Turnitati ulei peste tava, adaugati ceapa si gatiti pana se rumeneste.
Adaugati din nou ulei si adaugati hamburgerii si gatiti cate 5-7 minute pe fiecare parte.
La sfarsit adaugati cate o felie de cascaval pe fie care dintre ei.
Hamburgeri cu chips-uri de cartofi din: cartofi dulce, ulei de masline, sare, boia de ardei, maioneza, ardei iute, piper cayenne, boia de ardei, carne tocata, ulei de masline, chfle, usturoi. Ingrediente chips-uri de cartofi: 1 cartof dulce, decojit 1 1/2 lingurita ulei de masline 1 lingurita de sare 1/2 lingurita boia de ardei Ingrediente sos de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.