Pui cu Arpagic și Sos de Soia din: piept de pui, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, miere, arpagic, seminte de susan, orez sau taitei de orez. Bucățile de pui sunt gătite într-un sos delicios de soia, usturoi și ghimbir, iar arpagicul proaspăt adaugă o notă crocantă și aromată. Acest fel de mâncare […]
Reteta zilei: Hot dog cu topping de sos de carne de vita si ceapa
PrinteazaHot dog cu topping de sos de carne de vita si ceapa din: ceapa, usturoi, carne de vita, sos de rosii, parf de chili, sare, chimen, piper cayenne, cremvursti, chifle, mustar.
Ingrediente:
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 500gr carne de vita
- 1 cutie sos de rosii
- 1/2 lingurita praf de chili
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita de chimen
- 1 varf de cutit piper cayenne
- 8 cremvursti
- 8 chifle pt hot dog
- mustar
Mod de preparare:
Pastrati deoparte 1 /3 ceapa. Adaugati restul de ceapa intr-o cratita cu o lingura de ulei de masline si gatiti pana se inmoaie.
Adaugati usturoiul tocat si gatiti inca 1 minut.
Puneti carnea de vita, amestecati pana se faramiteaza, se gateste cel putin jumatate de ora.
Adaugati condimentele, sos de rosii, amestecati si fierbeti timp de 15-20 minute.
Se fierb cremvurstii. Taiati chiflele pe jumatate, adaugati cate un crevurst, adaugati sos de carne, mustar si ceapa si serviti imediat cu garnitura dupa preferinta.
Hot dog cu topping de sos de carne de vita si ceapa
Pofta buna!
Pulled Pork cu Sos Barbecue și Coleslaw
Pulled Pork cu Sos Barbecue și Coleslaw din: porc, sare, zahar brun, paprika afumata, piper, usturoi, ceapa, suc de mere, sos barbecue, varza alba, morcovi, ceapa rosie, maioneza, otet de mere, sare, piper. Carnea fragedă și suculentă, sfâșiată și îmbibată într-un sos barbecue bogat, servită alături de coleslaw crocant și răcoritor, creează un contrast perfect […]
Fuuuu, vreau si eu 🙂
Arata bine rau hot dogul asta