Reteta zilei: Hummus cu spanac si patrunjel

Printeaza

Hummus cu spanac si patrunjel din: naut, usturoi, tahini, spanac, anghinare, lamaie, ulei de masline, ardei gras, patrunjel.

Hummus_cu_spanac_si_patrunjel_03

 

Ingrediente:

  • 1 cutie naut
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de tahini
  • 1 cana de spanac
  • ½ ceasca anghinare
  • 1 lamaie
  • ¼ ceasca ulei de masline
  • 4-8 ardei gras verde
  • Patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Adaugati nautul, usturoi, tahini, spanacul si anghinarea intr-un blender.

Incorporati suc de lamaie, ulei de masline si procesati pana la omogenizare.

Transferati intr-un castron si dati la frigider pentru 10-15 minute.

Hummus_cu_spanac_si_patrunjel

Curatati ardeiul gras, cu ajutorul unei forme decupati bucati de ardei gras, apoi serviti cu hummusul si patrunjel verde.

Hummus_cu_spanac_si_patrunjel_02

Hummus cu spanac si patrunjel

Hummus_cu_spanac_si_patrunjel_04

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Hummus cu spanac

Hummus cu spanac din: naut, spanac, feta, ulei de masline, suc de lamaie, tahini, piper rosu, usturoi, sare. Ingrediente:  930gr naut 1 ½ cesti spanac 240gr branza feta ⅓ cesti ulei de măsline 5 linguri suc de lămâie 4 linguri tahini 2 linguri de fulgi de piper roșu 2 catei usturoi, decojit 2 lingurite sare […]

 

Hummus cu dovlecei

Hummus cu dovlecei

Hummus cu dovlecei din: naut, usturoi, tahini, suc de lamaie, ulei de masline, chimion, zucchini, sare, piper, paprika. Ingrediente:  225 g naut din conserva 2 catei usturoi 6 linguri suc de lamaie 4 linguri tahini 5 linguri ulei de masline 1 lingurita chimion 450 g zucchini sare si piper paprika si ulei de masline, pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.