Inele de ceapa rosie prajita din: ceapa rosie, faina, sare, condimente, ulei. Ingrediente Inele de ceapa rosie prajita: 2 cepe rosii 100 g de făină sare condimente, dupa gust ulei Mod de preparare Inele de ceapa rosie prajita: Amestecati faina, sarea si condimentele. Se taie ceapa in inele mici și dati […]
Reteta zilei: Inele de ceapa in crusta de faina si bere
PrinteazaInele de ceapa in crusta de faina si bere din: faina, bere, piper negru, piper rosu, sare, ceapa, ulei de arahide.
Poate te intereseaza si Inele de ceapa prajite cu sos
Ingrediente:
- 240 g făină
- 250 ml de bere
- 1 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/2 linguriță piper roșu
- 1/2 linguriță sare
- 2 cepe, decojite și tăiate inele groase
- ulei de arahide
Mod de preparare:
Se amestecă 140gr făina într-un castron cu bere, piper negru și roșu și sare.
Acoperiti și lasati să stea o oră la temperatura camerei.
Într-o tigaie, se încălzește ulei de arahide.
Puneti restul de făină pe o farfurie dati inelele de ceapa prin faina, apoi scufundati in amestecul de bere.
Transferati in tigaie si prajiti pe ambele parti pana se rumenesc bine.
Scurgeti pe prosoape de hartie si apoi presarati cu sare.
Serviti la temperatura camerei.
Inele de ceapa in crusta de faina si bere
Pofta buna!
Inele de ceapa pane din: ceapa, ou, faina, pesmet, apa minerala, sare, ulei. Ingrediente: 3 cepe mari 3 ouă 5 linguri făină 5 linguri pesmet 2 linguri apă minerală sare ulei pentru prăjit Mod de preparare: Cureti ceapa şi o tai rondele nu foarte subţiri. Desfaci rondelele, astfel încât inelele să rămână întregi. Baţi ouăle […]
Pofta buna!
Niciodata nu mi-au iesit inelele de ceapa, si nici nu e vreo mancare deosebita