Inele de ceapa pane din: ceapa, lapte batut, faina, sare, piper, piper cayenne, ulei. Inelele de ceapă pane sunt o gustare crocantă și savuroasă, apreciată pentru textura lor delicată și gustul inconfundabil.
Acestea sunt realizate din rondele de ceapă proaspătă, înmuiate într-un amestec de lapte bătut și condimente, apoi acoperite cu un strat fin de făină amestecată cu sare, piper și piper cayenne pentru un plus de aromă și iuțime.
Prăjite în ulei încins până devin aurii și crocante, inelele de ceapă pane sunt perfecte ca aperitiv, garnitură sau chiar ca gustare, aducând o notă de rafinament simplă și delicioasă oricărei mese.
Ingrediente:
- 1 ceapa, felii subtiri
- 250 ml lapte batut
- 1 ceasca faina
- ½ linguriță de sare
- piper negru
- 1 linguriță de piper cayenne
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Se înmoaie ceapa feliata în lapte bătut timp de aproximativ 45 de minute.
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron mare.
Se toarnă ulei într-o tigaie, se incalzeste bine.
Se da ceapa prin amestecul de faina
Se prajeste 1 minut. Se repetă cu restul de ceapa.
Scurgeti pe prosoape de hârtie și serviti calda cu sos de ardei iute.
Inele de ceapa pane
Pofta buna!
Reteta zilei: Inele de ceapa in crusta de faina si bere
Inele de ceapa in crusta de faina si bere din: faina, bere, piper negru, piper rosu, sare, ceapa, ulei de arahide. Poate te intereseaza si Inele de ceapa prajite cu sos Ingrediente: 240 g făină 250 ml de bere 1 lingurita piper negru proaspat macinat 1/2 linguriță piper roșu 1/2 linguriță sare 2 cepe, decojite […]
Reteta zilei: Inele de ceapa prajite cu sos
Inele de ceapa prajite cu sos din: faina, bere, piper, piper cayenne, sare, ceapa, sos sriracha, ulei de arahide, maioneza, mustar, mustar dijon, miere, suc de lamaie, sos barbeque, Poate te itnereseaza si Inele de ceapa in crusta de pesmet Ingrediente inele de ceapa: 2 cesti faina 1 cană de bere 1 lingurita piper negru […]
Pofta buna!
Nu am facut niciodata, sunt bune? Ca nu prea ma atrag sa zic sincer