Reteta zilei: Inele de ceapa prajite cu sos

Printeaza

Inele de ceapa prajite cu sos din: faina, bere, piper, piper cayenne, sare, ceapa, sos sriracha, ulei de arahide, maioneza, mustar, mustar dijon, miere, suc de lamaie, sos barbeque,

 

Poate te itnereseaza si Inele de ceapa in crusta de pesmet

 

Ingrediente inele de ceapa:

  • 2 cesti faina
  • 1 cană de bere
  • 1 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1/2 linguriță piper Cayenne
  • 1/2 linguriță sare
  • 2 cepe, taiate inele
  • 1 lingura sos sriracha
  • Ulei de arahide

Ingrediente sos:

  • 1/2 cana maioneza
  • 1 linguriță muștar
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita suc proaspat de lamaie
  • 2 linguri sos barbeque
  • 1 lingurita sos sriracha

Mod de preparare:

Pentru prepararea sosului, combinati toate ingredientele împreună într-un castron mic.

Dati la rece pana la servire.

amestecă 1 cană de făină, piper negru, piper cayenne și sare împreună într-un castron de marime medie.

adauga bere și sos sriracha și se amestecă până la omogenizare.

Acoperiți vasul cu folie de plastic și se lasă amestecul să se odihnească la temperatura camerei, timp de o oră.

Într-un tigaie mare, incalziti 2 cm de ulei de arahide.

Adăugați făina rămasă într-o punga care se inchide ermetic si amestecati ceapa felii.

Scufundati inelele de ceapă în aluat și se prăjesc cateva minute pe ambele parti.

Se scot pe prosoape de hartie, se presara cu putina sare si se servesc su sos.

 

Inele de ceapa prajite cu sos

Inele_de_ceapa_prajite_cu_sos_06

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.