Reteta zilei: Inele de ceapa cu oua

Printeaza

Inele de ceapa cu oua din: ceapa, faina, sare, piper, lapte, pesmet, ulei de masline, oua, sos iute.

Ingrediente: Inele de ceapa cu oua

  • 2 inele de ceapă
  • ½ cana faina
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță piper negru
  • ½ cana lapte
  • ¾ cesti pesmet
  • ¾ căna ulei de măsline
  • 2 ouă
  • sos iute, pentru servire

Mod de preparare:

Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol mic. Adăugați laptele într-un al doilea bol mic și pesmet într-un al treilea.

Adăugați ulei de măsline într-o tigaie si lasati sa se incalzeasca.

Se da ceapa prin făină, apoi se scufundă în lapte și se da prin pesmet.

Inele de ceapa cu oua

Scufundati apoi in ulei in tigaie. Se rumeneste pe ambele parti.

Spargeti usor ouăle în centrul cepei. Se presară cu sare și piper, apoi se acoperă. Gătiti timp de aproximativ 4-6 minute.

Inele de ceapa cu oua

Trasnferati pe o farfurie. Garnisiți cu sos iute și serviti.

Inele de ceapa cu oua

Inele de ceapa cu oua

Inele de ceapa cu oua

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.