Reteta zilei: Inghetata de capsuni cu lapte

Printeaza

Inghetata de capsuni cu lapte din: capsuni, lapte, suc de lamaie, zahar.

Ingrediente:

  • 2 căni căpșuni
  • 2 căni lapte
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • ½ cana zahar

 

 

Mod de preparare:

Așezați căpșunile într-un blender si omogenizati.

Inghetata de capsuni cu lapte

Incorporati laptele, sucul de lămâie și zahărul. Dati la congelator peste noapte.

Inghetata de capsuni cu lapte

Serviti rece.

Inghetata de capsuni cu lapte

Inghetata de capsuni cu lapte

Inghetata de capsuni cu lapte

Savurati!

 

Reteta zilei: Inghetata de mango cu iaurt

Inghetata de mango cu iaurt din: mango, iaurt, nectar de agave, esenta de vanilie. Ingrediente: 2 cesti mango, taiat cuburi 1 ½ cesti iaurt ¼ cani de nectar de agave ¼ lingurita esenta de vanilie     Mod de preparare: Puneți mango-ul tăiat într-un blender și pasati până la omogenizare. Se adaugă ingredientele rămase și […]

Reteta zilei: Inghetata cu biscuiti oreo

Inghetata cu biscuiti oreo din: inghetata, whisky, biscuiti oreo, frisca. Ingrediente: 200gr înghețată cu ciocolată cu mentă ½ cana whisky 8 biscuiți oreo, zdrobiti frisca     Mod de preparare: Într-un blender, procesati înghețata și whisky-ul până la omogenizare. Adaugati 7 dintre biscuitii sfaramati. Se transfera in cesti de servire si se presara cu frisca […]

Reteta zilei: Inghetata de cafea cu frisca si nuca de cocos

Inghetata de cafea cu frisca si nuca de cocos din: cafea, lapte, vanilie, smantana, zahar, nuca de cocos. Ingrediente: 2 cani cafea fierbinte tare 1 cutie lapte condensat 1 cană lapte 1 lingurita vanilie 1 cană smantana 1 lingură zahăr ½ cana fulgi de nuca de cocos   Mod de preparare: Într-un bol mare, se […]

Reteta zilei: Inghetata de afine cu aroma de menta

Inghetata de afine cu aroma de menta din: smantana, lapte, menta, lamaie, afine, zahar, sare, oua. Ingrediente: 2 cești smantana 1 ceasca lapte integral ⅓ ceasca frunze de menta 1½ lămâi 2 cesti afine ¾ ceasca zahăr 1 praf sare 6 oua   Mod de preparare: Se pregatesc ingredientele. Încălziți ușor smantana și laptele. Opriți […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.